Støtteforeningen

For at hjælpe Atheneskolen på vej blev der i vinteren 2020 oprettet en støtteforening. Det er for øjeblikket en lille forening, men vi forventer, at den hen over de næste par år vil vokse og blive en aktiv del af skolens hverdag.

Støtteforeningen Atheneskolens Venner forsøger at støtte skolen i at skabe et godt miljø omkring eleverne, deres familier og de ansatte.

Støtteforeningens formål er at yde støtte til projekter og aktiviteter, der medvirker til at Atheneskolen løbende forbedres fysisk, æstetisk, kulturelt og socialt.

Foreningen er under opstart og vi opfordrer derfor alle til at indbetale et beløb – stort eller lille. Har du en femmer, en halvtredser eller fem hundrede kroner du kan undvære? Eller har du et familiemedlem, der har nok på kistebunden til at dele lidt (den rige onkel i Amerika), så støt foreningen, så vi kan få sat nye projekter i gang.

Konto: 5366 0250539

Download A4-plakat som pdf her.
Sæt den på opslagstavlen eller send den videre til dem du tror, vil have en interesse i at støtte vores allesammens skole.

Midler til projekter uddeles løbende til projekter fremsat af skolens ledelse, skolens ansatte, elevrådet, skolens bestyrelse, skolens forældreråd.

Download støtteforeningens vedtægter her.