Politikker

IT-Politik

Atheneskolens it-politik kan læses her

Lektier

Lektier gives kun i det nødvendige omfang og med fagligt grundlag. Vi lærer vores elever at tage ansvar for deres lektier. Lektier skrives i dagbogen på intra

Fritagelse for undervisning

Elever lærer bedst skoleemner i skolen, men ferier med familie kan også indeholde læring. Derfor skal fravær aftales med skolen og med forpligtelse til at følge pensum.

Elevtrivsel

Alle skal gå glade i skole.

Anti-mobning

Mobning accepteres ikke på Atheneskolen.

Atheneskolens holdning og håndtering af mobning kan læses her

Legepladsregler

Vis hensyn over for hinanden! Det skal være sjovt og hyggeligt på legepladsen for alle.

Dukseregler

Skal hænge i klassen

Kostpolitik

På Atheneskolen synes vi, at alle elever skal have en sund og ernæringsrigtig kost i skoletiden.
Derfor må du ikke drikke sodavand eller energidrik i skoletiden på Athenskolens område – og heller ikke spise slik, chips, kage eller is. Undtaget er særlige lejligheder efter aftale med en voksen.

Kommunikationspolitik