Pause i elevoptag

EN FRISKOLE FOR BØRN MED DOKUMENTERET HØJ BEGAVELSE – men hvad betyder det?

Atheneskolen optager hvert år en større mængde elever lige før og efter sommerferien.

Før sommerferien for at klasserne kan være klar til første skoledag i det nye skoleår. Så eleverne kender hinanden og ved hvor de skal starte deres skoleår henne. Efter sommerferien er primært til de pladser der er blevet ledige i løbet af sommerferien.

For at give klasserne tid og ro til at falde på plads har vi en pause i elevoptaget i alle klasser fra primo september. Afhængig af hvor mange nye der er, hvor hurtigt klassen falder til og en række andre faktorer kan pausen være kortere eller længere. Pausen er som minimum frem til efterårsferien, men kan også vare frem til juleferien.

Vi forstår, at det kan være hårdt at vente, men vores erfaring er, at det fungerer rigtig godt, og at eleverne nyder godt af at have tid til at finde sig på plads i deres nye fællesskab.