slut og delmål

Atheneskolens slut- og delmål og fagbeskrivelser.

Skolen følger Trinmålene i de humanistiske, de praktisk/musiske fag samt naturfaglige fag. Der undervises i hold og på tværs af klassetrin i 0.-2. og fra 3. klasse fra undervises der i hovedsag klasseindelt. Der er dog holddeling på tværs af klassetrin i engelsk og matematik fra 3. til 8. klasse i henhold til skolens værdier og grundprincipper.

Atheneskolen arbejder med slutmål, som er hvad eleven gerne skulle nå efter endt skolegang på Atheneskolen, og delmål som fortæller, hvad eleven gerne skulle nå på forskellige tidspunkter i løbet af skolegangen.

De enkelte fags delmål og slutmål kan ses ved at klikke på fagene nedenfor.
Årsplaner
Lærerens plan for undervisning. årsplanen indeholder en oversigt over placeringen af påtænkte aktiviteter for et fag i skoleåret. Disse er tilgængelige for skolens forældre og elever på hjemmesiden https://atheneskolen.dk/aarsplaner

Fagbeskrivelser
Fagbeskrivelserne er et supplement til slut og delmål og viser det der gør Atheneskolens undervisning anderledes. Her kommer Athene-måden til syne og orde. https://atheneskolen.dk/fagbeskrivelser

På Atheneskolen undervises der i følgende fag:

KoSo, Etik, Filosofi og Latin
Fagene KoSo, Etik, Filosofi og Latin har deres egne mål som beskrives i fagbeskrivelsen.

Som led i folkeskolens obligatoriske undervisning i grundskolen (1.-9. klasse) indgår efter folkeskolelovens § 7 følgende obligatoriske emner:

Uddannelse og Job (U&J)
Atheneskolen samarbejder med den kommunale ungeindsats og integrerer de nødvendige emner i den almindelige undervisning ihht. Fælles mål for faget uddannelse og job

Færdselslære
Færdselslære er en del af undervisningen i vor indskolingsgruppe. Undervisningen foregår i klassen samt ved ture og lign. i bylivet i Søborg

Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab
Faget dækkes i Natur og teknologi, i biologi og i samarbejde med vor tilknyttede skolesundhedsplejerske. Derudover dækkes faget i en temauge i uge 6.