Værdier

Om Atheneskolens profil

Atheneskolen blev startet i 2004 og er en grundskole for højt begavede børn og har elever fra børnehaveklasse til 9.klasse.
Atheneskolen er en selvejende institution underlagt loven om frie grundskoler og som sådan naturligt organiseret i Friskolerne.
Atheneskolen forbereder eleverne til alle folkskolens afgangseksaminer og fører dem til eksamen i alle fag.

Skolen tilbyder en bred, alsidig og kvalificeret undervisning på et højt fagligt niveau. På Atheneskolen er højt begavede børn blandt venner og føler sig forstået. Med passende faglige udfordringer og i trygge rammer opmuntrer og bevarer vi børnenes engagement og nysgerrighed, så de realiserer deres potentiale til egen personlig glæde og tilfredshed.

Værdier

På Atheneskolen har vi følgende pædagogiske værdier:

• Mød eleven!
    Vores børn skal mødes i det rum, som giver mening, tryghed og vækst. Vi forskelsbehandler på den gode måde.
  • Høj faglighed!
    Vores børn undervises på et højt fagligt niveau – ikke kun i dybden men også i bredden.
  • Dyrk dit indre geni!
    Vores børn skal fejre forskelligheder, være nysgerrige og inspireres til at udforske verden.
  • Dannelse!
    Vores børn forlader Atheneskolen som kultiverede mennesker, parate til verden og berigende at omgås.