Årsplan for Kunst i 7. Omega

Overordnede mål for undervisningen

Følger Fælles Mål

Årets emner

Kunstoplæg Tegneforløb herunder: Natur, mennesker, dyr og møbler Opart Gruppearbejde med ståltråd Gruppearbejde med tape Gruppearbejde med farveblyanter Gruppearbejde med perler Tukaner og vaskebjørne (akryl) Collage Jul Påske

Arbejdsmetoder og -former

6. Omega er en ny klasse, der skal lande på skolen og finde deres plads i gruppen. Undervisningen i kunst vil derfor have samarbejde i fokus, og opgaverne skal løses i grupper dannet af mig. Vi starter derfor med kunstoplæg i grupper. Grupperne skal finde en kunstner og fremlægge for klassen om personens liv (biografi) kunst (genre, udtryk) - det skal være powerpoint, således at vi kan se masser af billeder af kunsten. Til hvert forløb efterfølgende vil vi starte i klassen og se forskellig kunst med de materialer, der skal arbejdes med. Vi vil tale symbolik, komposition, budskab og ide, og grupperne vil starte i klassen med brainstorming og planlægning.

Bøger, materialer m.m.

Ståltråd, pap, karton, blyanter, viskelædere, papir, kardus, pap, ler, linoleum, lim, perler, tape, lærreder, pensler, i-pads, oliekridt, kridt, vandfarver, akrylmaling, blade, aviser, farveblyanter.