Årsplan for Kunst i 6. Omega

Følger Fælles Mål

Kunstoplæg Tegneforløb herunder: Natur, mennesker, dyr og møbler Opart Gruppearbejde med ståltråd Gruppearbejde med tape Gruppearbejde med farveblyanter Gruppearbejde med perler Tukaner og vaskebjørne (akryl) Collage Jul Påske

6. Omega er en ny klasse, der skal lande på skolen og finde deres plads i gruppen. Undervisningen i kunst vil derfor have samarbejde i fokus, og opgaverne skal løses i grupper dannet af mig. Vi starter derfor med kunstoplæg i grupper. Grupperne skal finde en kunstner og fremlægge for klassen om personens liv (biografi) kunst (genre, udtryk) - det skal være powerpoint, således at vi kan se masser af billeder af kunsten. Til hvert forløb efterfølgende vil vi starte i klassen og se forskellig kunst med de materialer, der skal arbejdes med. Vi vil tale symbolik, komposition, budskab og ide, og grupperne vil starte i klassen med brainstorming og planlægning.

Bøger, materialer m.m.

Ståltråd, pap, karton, blyanter, viskelædere, papir, kardus, pap, ler, linoleum, lim, perler, tape, lærreder, pensler, i-pads, oliekridt, kridt, vandfarver, akrylmaling, blade, aviser, farveblyanter.